Svět kávy

Papua New Guinea Bomai

31. 05. 2019

Papua New Guinea Bomai

Svěží, ovocná káva s příjemnou aciditouvyváženou chutí a mírnou trpkostí. Doporučujeme na filtrované kávy. Exotická Papua Nová Guinea nám opět potvrdila, že se oplatí vyzkoušet i méně známé kávové producenty. Tato lahůdka nám chutná, doporučujeme!  

více  ⟶

Kenya Guama

31. 05. 2019

Kenya Guama

Káva s jiskrnou aciditou, živou chutí s tóny grepů a citrusů a lehce květinovým nádechem. Tělo kávy je středně silné a hezky vyvážené. Chuť je specifická a nejlépe si ji ...

více  ⟶

Ethiopie Limu

31. 05. 2019

Ethiopie Limu

Velmi kvalitní arabika přímo z naší pražírny. Doporučíme každému milovníku kávy, zejména pokud si kávu rádi vychutnáte na alternativních přípravách. Čeká na vás vyvážená chuť s ...

více  ⟶

Colombia Narino Alfonzo Munoz

31. 05. 2019

Colombia Narino Alfonzo Munoz

Čerstvě pražená arabika se středně silným tělem, sladkou chutí s tóny vanilky a karamelu. V šálku kávy vás čeká vyvážená acidita a šťavnatá, ovocná chuť. Tuto výběrovovou arabiku ...

více  ⟶

Honey metoda zpracování kávy

30. 05. 2019

Honey metoda zpracování kávy

Způsob zpracování kávy, který je šetrný k životnímu prostředí a výsledkem jsou vysušené kávové třešně připravené na svou další cestu. 

více  ⟶

Cold drip - ledová filtrovaná káva

29. 05. 2019

Cold drip - ledová filtrovaná káva

Ideální forma filtrované kávy v letních měsících. Skvělá a zase jiná chuť kávy, která vás pořádně nakopne. Na přípravu doporučujeme vaši oblíbenou arabiku. 

více  ⟶

KAVE FOOTWEAR & Mr. Coffee

20. 05. 2019

KAVE FOOTWEAR & Mr. Coffee

S lógrem do koše? Tak to tady neříkejte. V jedné z baťovských továren ve zlínském Svitu se rozohnily pece a pod značkou Kave Footwear zde vznikají zde ručně šité boty bez morální ...

více  ⟶

Suché zpracování kávy

18. 04. 2019

Suché zpracování kávy

Nejstarší a tradiční způsob zpracování kávy. Získáme vysušená zelená zrna zbavená třešně a dužiny, která jsou připravena na další cestu. 

více  ⟶

Mokré zpracování kávy

13. 04. 2019

Mokré zpracování kávy

Jeden z nejpoužívanějších způsobů zpracování kávových třešní za použití vody. Výsledkem jsou vysušená zelená kávová zrna, připravena na další dlouhou cestu. Mezi charakteristické ...

více  ⟶

El Salvador Finca Santa Matilde

4. 04. 2019

El Salvador Finca Santa Matilde

Karamelová sladkost, vyvážená acidita, středně silné tělo, nádherné aroma. Skvělá volba na více použití. Tuto 100% arabiku si vychutnáte jak na espressu, tak jako jemnější kávu s ...

více  ⟶

Uganda Bugisu

1. 04. 2019

Uganda Bugisu

Ačkoliv je tato káva z Afriky, kde se obvykle těšíme z ovocných káv s výraznější aciditou, je toto přesně ta výjimka potvrzující pravidlo. U této 100% arabiky vás osloví ...

více  ⟶

Nicaragua SHG Royal Momotombo

1. 04. 2019

Nicaragua SHG Royal Momotombo

Potěší vás výrazné aroma, jiskrná acidita, lehká zemitost a mírná hořkost. Chuť je čistá a intenzivní. U této 100% arabiky oceníte odlišnou a specifickou chuť, kterou doporučujeme ...

více  ⟶

Honduras Marcala

1. 04. 2019

Honduras Marcala

Tmavěji pražená arabica s lehkou hořkostí vhodná na přípravu espressa. Tato krásně vyvážená káva s tóny oříšků má středně silné tělo a nádherné aroma. Acidita je velmi příjemná, ...

více  ⟶

Zboží v košíku celkem:

${ updatedTotal }

MR. COFFEE,
pražírna a prodejna kávy,
Tř. Tomáše Bati 201/8
Zlín, 760 01

Otevírací doba:
Po-pá 8-17
So 9-12

Rychlý kontakt