Svět kávy
30. 05. 2019
Honey metoda zpracování kávy
Způsob zpracování kávy, který je šetrný k životnímu prostředí a výsledkem jsou vysušené kávové třešně připravené na svou další cestu.
více ⟶
18. 04. 2019
Suché zpracování kávy
Nejstarší a tradiční způsob zpracování kávy. Získáme vysušená zelená zrna zbavená třešně a dužiny, která jsou připravena na další cestu.
více ⟶
13. 04. 2019
Mokré zpracování kávy
Jeden z nejpoužívanějších způsobů zpracování kávových třešní za použití vody. Výsledkem jsou vysušená zelená kávová zrna, připravena na další dlouhou cestu. Mezi charakteristické ...
více ⟶
26. 03. 2019
O zpracování kávy obecně
Souhrnné informace o tom, co se s kávovými třešněmi děje poté, co je farmáři sesbírají na farmě. Zpracování významným způsobem ovlivňuje chuť kávy a dává nám vědět, co od kávy ...
více ⟶