VÁNOČNÍ PROVOZNÍ DOBA

Vážení zákazníci,
pro jistotu doručení objednávek do Vánoc doporučujeme objednat nejpozději do 17. 12. 2024.
Objednávky s osobním odběrem objednejte nejpozději do 22. 12. 2024.

Otvírací doba:
16. 12. - 20. 12. otevřeno 8-17:30
So 21. 12. otevřeno 9-13
Ne 22. 12. zavřeno
Po 23. 12. otevřeno 8-17:30

24. 12. 2024 - 1.1. 2025 ZAVŘENO
Přejeme co nejklidnější předvánoční čas.

Bolivia bez kofeinu Bolivia bez kofeinu Bolivia bez kofeinu Bolivia bez kofeinu Bolivia bez kofeinu Bolivia bez kofeinu Bolivia bez kofeinu Bolivia bez kofeinu
Novinka

BOLIVIA DECAF

BEZ KOFEINU
100% ARABICA
 Skvělá na espresso Hodí se pro moka konvičku Hodí se do džezvy
čokoláda karamel smetana

Nová bezkofeinová Bolívie v naší nabídce! Tmavěji pražená káva se silným tělem a nádechem karamelu a čokolády. Kofein byl odstraněn přírodní cestou za pomocí CO2. 

SKLADEM

Více informací
MR. COFFEE - Bolivia bez kofeinu

Dovolujeme si také doporučit ...

Dozvědět se více o kávě BOLIVIA DECAF BEZ KOFEINU

 Tmavě pražená káva Tmavě pražená káva

 Zpracováno promytou metodou Zpracováno promytou metodou

 Vypěstováno v nadmořské výšce 1500-1800 m n.m. Vypěstováno v nadmořské výšce 1500-1800 m n.m.

Pozor! Bezkofeinová káva neznamená, že neobsahuje vůbec žádné množství kofeinu. Dle způsobu odstranění se množství kofeinu pohybuje mezi 1 % - 4 %

CHUŤ A PŘÍPRAVA KÁVY 

Hlásíme, že nám na pultu přistála nová káva bez kofeinu. Tentokrát zkoušíme Vaši oblíbenou Bolívii, která se vyznačuje sladkými tóny karamelu, mléčné čokolády a silným tělem.  Kyselinka v této kávě bude naprosto nevýrazná. 
Kávu můžete využít jako alternativu ke kofeinové variantě, pokud zrovna kofein z jakéhokoliv důvodu nemůžete nebo nechcete.  
Její využití bude ideální v kávovaru, na espresso, pěkně vynikne i v kávách s mlékem. Připravit si z ní můžete také třeba moka konvičku, džezvu, french press nebo clever dripper. 




ZPŮSOB ODSTRANĚNÍ KOFEINU U NAŠÍ BOLÍVIE

Nebojte se, žádná chemie! Na to si opravdu nepotrpíme a vaše chuťové pohárky ani žaludek také ne.
Kofein byl v tomto případě odstraněn za pomocí CO2. Jak to funguje?  

Zelená kávová zrna se namáčejí v oxidu uhličitém pod vysokým tlakem, po dobu zhruba 10-12 hodin. CO2 na sebe naváže kofein z kávových zrn. Zrna si zachovávají dobré chuťové vlastnosti a další výhodou této metody je možnost znovu využit CO2. Tato metoda je poměrně nákladná a vyžaduje složité technologické vybavení. 

U této metody je odstraněno zhruba 96 % kofeinu. 



OCHUTNEJTE S NÁMI VÍCE

MR. COFFEE Při nákupu nad 750 Kč Vám zašleme
75 g kávy zdarma.

MR. COFFEE Kávu pražíme několikrát týdně.
Čerstvost zaručena.

MR. COFFEE Každou kávu pražíme tak, aby vynikla
její jedinečná chuť. 

MR. COFFEE 
Doprava zdarma nad 2000 Kč,
jinak od 80 Kč.

MR. COFFEE Vše na e-shopu máme skladem.



zpět nahoru